Het leven en de carrière van deze grote schilder worden in volledig in deze website, die ook de functies en uitgebreide galerie van zijn meest beroemde schilderijen ook. U zult zien dat deze kunstenaar een van de meest intense en onstabiele leven van alle tijden meegemaakt.

Van Gogh bracht een groot deel van zijn leven in zijn geboorteland Nederland worstelt door het leven voor de kunst bracht hem in een nieuwe periode in zijn leven, waarin hij wijdde zich volledig aan deze nieuwe passie die hielp om hem af te leiden van zijn andere problemen. Vincent was helaas een persoon die een probleem met een depressie zijn hele leven en velen geloven dat de geestelijke onevenwichtigheid, die hij had was ook de inspiratie voor zijn ongewone schilderstijl die overblijft gewaardeerd vandaag de dag net zo veel als op enig moment sinds zijn carrière af rond eind van de 19e eeuw. Deze website bevat ongeveer 30 van zijn mooiste olieverfschilderijen.

Vincent van Gogh had twee duidelijke periodes in zijn artistiekeontwikkeling, zijn eerste wezen, toen hij had een relatief donkere en negatieve stijl die werd getypeerd door zijn Aardappeleters klassieke en concentreerde zich op de moeilijke leven van de ongelukkige binnen Nederland. Het was helaas mislukte samen met de meeste van zijn schilderijen in deze tijd en zelfs zijn broer Theo was niet tevreden met het werk van Vincent aan het punt van hem aanmoedigde om nieuwe richtingen met zijn werk. De laatste fase in de carrière van de kunstenaar is geïnspireerd door zijn overstap naar Frankrijk, waar de kleur van het natuurlijke landschap, plus de invloed van andere kunstenaars op zijn werk hielp Vincent van Gogh te verplaatsen naar een veel meer expressieve en positieve stijl.

Van Gogh bracht tien jaar als een kunstenaar die uitzonderlijk productieve omdat hij vond een nieuwe passie in zijn werk na de verhuizing naar Frankrijk en besefte ook dat zijn werk hem kon afleiden uit zijn ernstige geestelijke problemen die waren verwoest zijn leven en altijd links zich ongelukkig en onzeker. Schilderen was het een obsessie en een verslaving worden, zelfs op dezelfde manier als alcohol kan betrekking hebben op andere problemen, maar altijd met de gevolgen.

Deze kunstenaar zoals bijna geen andere vestigde de aandacht op de schoonheid van het Franse landschap en die woonde in donker en deprimerend regio's van Nederland al vele jaren, wat hij tegenkwam in Frankrijk was des te spannender om hem. Alleen de wil van inheemse geboren Henri Matisse kan echt overeenkomen met Van Gogh voor gedurfde gebruik van kleur en creatieve manieren om het vastleggen van de scènes over dit charmante land.

Rode wijngaard in Arles is een ander mooi kunstwerk van Van Gogh en laat de kunstenaar om een ​​grote spreiding van de rode vullen over het schilderij dat is overweldigend en indrukwekkend. De kleuren hier gekozen zijn toegestaan ​​omdat de zorgvuldig geselecteerde onderwerp waar Vincent zou zijn geweest opgewonden te vinden, in de wetenschap meteen van de mogelijkheid dat het hem bracht naar de stad gaan met kleur en dikke oliën.

Sterrennacht boven de Rhône is een ander werk van Van Gogh die kolkende kleuren en een indrukwekkende nacht scene functies. Het is mogelijk dat dit schilderij eigenlijk is ontstaan ​​uit het geheugen, nadat de kunstenaar had eerder een bezoek aan de Rhône om de Starry Night te bekijken voordat hij terugkeerde naar huis naar zijn kamer, waar hij begon te werken aan het schilderij zelf. Deze versie met de scène over de Rhone is iets subtieler dan zijn andere schilderij van de Sterrennacht die veel meer levendige kleuren en agressieve verfstreken featured.

Onze galerie is gericht op alle van de beste schilderijen van Van Gogh, maar het is onmogelijk om genoeg van zijn carrière in slechts een pagina te dekken. Als u op zoek bent om te kopen met of zonder kader art prints, posters of uitgerekt doeken van zijn originele schilderijen, gebruik dan onze links die elke afbeelding begeleiden en zal u door naar onze aanbevolen retailer Art.com die we gebruikt hebben meerdere malen onszelf en grondig te keuren van hun hoge kwaliteit producten. Voor degenen die niet zeker weet, misschien gewoon doorklikken en kijken of er iets gaat uw interesse.

Korenveld met kraaien is een van de beroemdste landschappen van Van Gogh's schilderijen en kwam tegen het einde van zijn leven toen ondanks zijn psychische toestand verslechtert, zijn schilderstijl in feite werd expressief en helderder, contrasterende geheel naar zijn eigen stemming op dat moment. Korenveld met kraaien brengt opnieuw de kleuren van het Franse platteland als Vincent zag hen en is een oog in zijn geest.

Vincent van Gogh was echt geïnspireerd door het werk van Franse kunstenaars die liet hem zien wat bereikt kan worden door het gebruik van kleur en hoe het zou de sfeer van het schilderij en de kunstenaar, die is te schilderen lift. Voor iemand die altijd gestreden voor persoonlijk geluk, zou Van Gogh hebben genoten van het maken van zulke heldere werken, die uitstekend vocht tegen zijn depressie en ook onmiddellijk gezorgd voor een grotere aandacht voor zijn werk, nadat hij eerder worstelde om indruk te maken. Franse schilderijen in de 19e eeuw werden ten slotte leidt de weg en het plaatsen van Frankrijk als het speerpunt voor de Europese kunst in deze periode.

Huizen met rieten daken is een charmante, maar minder bekende schilderij van Vincent van Gogh, die we ook vooral in al zijn glorie. De kunstenaar gewaardeerd architectuur binnen het Franse platteland en produceerde ook een aantal indrukwekkende werken in zijn vroegere jaren ook in Nederland, waaronder een aantal schilderijen van windmolens. De Thatched Cottages hier gevangen zijn goed binnen de normale van de kunstenaar stijl, maar het onderwerp zelf is normaal gesproken zeer populair en is als zodanig dit schilderij wordt regelmatig gekozen als een ingelijste kunst af te drukken.

Vincent van Gogh was zeer dicht bij zijn broer Theo, die liep een succesvolle kunstgalerie en consequent zonder succes geprobeerd om zijn broer werk te bevorderen. Het lijkt ongelooflijk nu dat het enige werk uit carrière van Van Gogh werd weggegeven als cadeau en zelfs de hulp van een gepassioneerde broer was niet genoeg om Vincent het succes die duidelijk hij verdiende. Het was pas vele jaren na zijn dood dat zijn echt eigentijdse stijl werd geaccepteerd en gewaardeerd, niet alleen door het publiek, maar ook academici ook.

Schedel met brandende sigaret is een populair schilderij met een ongebruikelijke keuze van het onderwerp voor een kunstenaar die normaal gesproken ging voor helderder opties in plaats van de licht negatief en zelfs surrealistisch gevoel hier gevonden. Veel kopen reproducties van Schedel met brandende sigaret, misschien vanwege de bijna revolutionaire ondertoon, die is van bijzonder belang zijn voor jongeren, bijvoorbeeld.

Vincent van Gogh is geclassificeerd als een post-impressionistische schilder, maar de waarheid is dat zijn werk was helemaal origineel en niet iets wat eigenlijk zou moeten worden gegroepeerd met andere kunstenaars, hoe vernieuwend ze misschien. Om te zien deze schilder nog steeds als een van 's werelds meest populaire onderstreept zijn extreme creativiteit, die zeker was te wijten aan de onevenwichtigheid van zijn geest en de grote passie die hij ontwikkelde om te schilderen. Deze combinatie is te vinden in de karakters van vele andere zeer succesvolle kunstenaars ook, die normaal gesproken worden geprofiteerd door een persoonlijkheid die zich afwijkt van de normaliteit.

Middag Rust is een charmant werk van Van Gogh, die een landarbeider te slapen onder een prachtig landschap kenmerken, en het is soms aangeduid als 's Middags rust na Millais. U kunt zien dat het schilderij boven en is een marginaal minder bekende schilderij van Van Gogh's dan veel van de andere kunstwerken featured op deze website.

Na de verhuizing naar Frankrijk Vincent van Gogh uiteindelijk belandde wonen in het Gele Huis als in is nu bekend, in Arles. Het was hier dat hij veel tijd doorgebracht met Paul Gauguin en het was een kans voor beide kunstenaars om nieuwe invloeden die kunnen helpen te ontwikkelen als kunstenaar te krijgen. Gauguin ondersteund een onstabiele Van Gogh en gelukkig nam enkele van zijn Zonnebloemen serie, waarin hij zag meteen mogelijkheden die aanmoediging verdient. Terwijl in Arles Van Gogh schilderde ook de Night Cafe en Cafe Terras schilderijen die nog onder zijn meest opvallende werk en zijn opgenomen in de galerij op de website.

Landschap schilderijen zijn wat Van Gogh het best bekend voor en je kunt zien nog een boven, terwijl anderen zoals Korenveld met kraaien en zijn verschillende cypressen beklede daarvan zijn al beter bekend en verder onderzocht dan deze. Vincent van Gogh vond dat zijn zorgvuldige studie van de natuur was een geweldige manier om zijn eigen geest kalm en ook toegestaan ​​hem een kans om te experimenteren met zijn gedetailleerde kleurencombinaties en variëren de scènes die hij gedekt.

Vincent van Gogh onderscheidt zich binnen de Nederlandse kunst, want, traditioneel, dit land blonk uit tijdens de vroegere eeuwen met meer geaccepteerd kunst stijlen die waren technisch indrukwekkend, maar niet zo baanbrekend als Van Gogh's werk zou worden. De wil van Vermeer en Van Eyck heeft bijgedragen aan de progressie van de Nederlandse kunst en het is het meest belangrijk moment tot nu toe was zeker de Nederlandse Gouden Eeuw, die was het hoogtepunt van meerdere generaties kunstenaars, die had opgebouwd kunstacademies in Nederland die gaven hun mogelijkheden om de nieuwe generatie.

Zaaier is een krachtig schilderij van Vincent van Gogh, die een prachtige zonsondergang met een sterke rode wijnen die het werk domineert functies en laat alle andere details om een relatief lagere hoeveelheid aandacht. Zaaier is een direct herkenbaar werk van de loopbaan van de kunstenaar en behoudt een aanzienlijke mate van populariteit voor mensen op zoek naar Van Gogh art prints, posters en uitgerekt doeken te kopen.

Voor degenen die echt op prijs stellen schilderijen van Van Gogh, zou de beste plaats om te bezoeken moeten worden het Van Gogh Museum in Amsterdam, die een enorme collectie van zijn werk, dat zelden zal nergens anders te zien in de wereld bezit. Als u niet in staat zijn om naar Amsterdam om deze grote locatie te zien, sommige van zijn werken zijn ook te zien in Londen, Verenigd Koninkrijk en Amerika die blijft investeren in de Europese kunst wanneer het beschikbaar komt. Misschien in plaats van het zien van de originelen die u zou kunnen kopen in plaats reproducties en voeg ze toe aan uw eigen huis! Probeer de links in deze website om naar het Art.com Van Gogh prints galerij.

Starry Night is een magische kunst werk van Vincent van Gogh, die zeker een van de populairste schilderijen van alle tijden, van elke artiest of beweging. Het is de wervelende nachtelijke hemel dat maakt dit werk zo gedenkwaardig en de fantasie van de schilder is levendig in de samenstelling van dit stuk.

Paul Signac is een ervaren schilder die in de voetsporen van de pointillistische schilder Georges Seurat, die beide bekend te hebben beïnvloed Van Gogh in een signficant manier. De kunstenaar gebruikte deze puntjes technieken meerdere malen in zijn eigen werk en in het bijzonder op prijs gesteld hun ervaren begrip van kleur, die was de sleutel tot zijn overstap naar post-impressionisme.

Nadat hij sterk beïnvloed zichzelf, Van Gogh was een carrière die nog steeds zo veel te inspireren vandaag, en ook niet alleen maar artiesten te produceren. Afbeeldingen van zijn werk is te vinden in talloze huizen over de hele wereld, terwijl er ook vele interpretaties van zijn werk die gevonden kunnen worden binnen de moderne media die de neiging hebben om te worden aangetrokken door degenen die zijn gemakkelijk te herkennen door de meerderheid van hun kijkers.

Lijst van beroemde Vincent van Gogh Schilderijen

Zie hieronder voor een samenvatting lijst van de beste schilderijen van Vincent van Gogh die worden gekenmerkt door deze website.

 • The Night Cafe
 • Het Gele Huis
 • Vallende Autumn Leaves
 • L'allee des Alyscamps
 • Stilleven: Vaas met twaalf zonnebloemen
 • Sterrennacht boven de Rhône
 • De Starry Night
 • irissen
 • Zelfportret
 • Het Caravans Gipsy Camp bij Arles
 • Portret van een man
 • Milliet Tweede Luitenant
 • Paul Gauguin Armchair
 • De Kerk in Auvers
 • Portret van Dr Gachet
 • Rietgedekte huisjes door een Hill
 • Korenveld met kraaien
 • Boerin Tegen de achtergrond van Tarwe
 • aardappeleters
 • Een Korenveld met cipressen
 • The Old Mill
 • Zaaier met ondergaande zon.
 • moerbeiboom
 • Vincents Stoel met pijp
 • Moulin de la Galetter
 • open Bijbel
 • Postbode Joseph Roulin
 • Adeline Ravoux
 • Stilleven met rozen en anemonen
 • Gordina de Groot
 • Vier zonnebloemen
 • Apricot Bomen in Blossom
 • Moeder Roulin met haar baby
 • Oude Vrouw van Arles
 • oise Riverside
 • Houses at Auvers
 • cipressen