Det er muligvis en af de lettest genkendelige surrealistiske malerier og er blevet en ikonisk billede, vises i forskellige formater, i talrige bøger, film og videoer. Rene Magritte maleri med titlen The Menneskesønnen er både forvirrende og populære. Det er muligvis en af de lettest genkendelige surrealistiske malerier og er blevet en ikonisk billede, vises i forskellige formater, i talrige bøger, film og videoer.

Oprindeligt malet i 1964 som en olie på lærred og måle 89cm med 116cm, dette fascinerende maleri startede som et selvportræt. I 1963 Magrittes gode ven, rådgiver og protektor, Harry Torczyner, bestilt et selvportræt af Magritte selv. Men breve skrevet af Magritte viser, at han havde svært ved at male sin egen portræt. Magritte beskrev sine vanskeligheder som et "problem med samvittighed".

Når Magritte endelig færdig hans selvportræt, det resulterende billede var af denne anonym mand i en bowler hat og titlen "Menneskesønnen". Ved første øjekast, "Menneskesønnen" synes at være en temmelig forenklet tegning alligevel er det dybt forvirrende. Et tal på en mand står foran en sten eller beton hav væg. Over horisonten linje himlen ser overskyet og er lige begyndt at vende grå. Beskueren får det indtryk, at det er i dagtimerne, da der er en vis lysreflekterende på manden og hans venstre side falder lidt ind skygge.

Manden synes overdressed og ud af kontekst i indstillingen. Han er klædt formelt, iført en mørk gråt jakkesæt komplet med en bowler hat, krave og rødt slips. Hvis seeren ser nærmere opdager de, at den tredje eller nederste knap på sin jakke er blevet ugjort. Tallet står stift med armene ved hans side, men igen, når seeren studerer billedet nøje, de bemærker, at figurens venstre albue vender den forkerte vej. Når beskueren fokuserer udelukkende på venstre arm og intet andet, manden i maleriet synes at stå over vandet. Kun mandens torso vises, kan brugeren kun antage, at han har ben.

Det mest slående aspekt af billedet er mandens ansigt, som er blevet skjult af en lys, grønt æble, der har fire blade vedlagt. Knap synlig, mandens venstre øje ser ud til at være kigger gennem bladene af æble. Magritte brugt æblet til at skjule sit sande ansigt og i hans egne kommentarer om maleri, Magritte diskuterede menneskets ønske om at se, hvad der gemmer sig bag det synlige.

Han talte om den konflikt, der kan opstå mellem "det synlige der er skjult og det synlige, der er til stede". Magritte behændigt indfanger denne følelse i billedet. Beskueren er både nysgerrig og frustreret over ansigtet, som ikke kan ses på grund af placeringen af æblet. Seeren skal forestille sig, hvad ansigt er.

Maleriet synes at være oprettet som en serie af tre på en lignende tema. "The Great War på Facader" er et maleri af en kvinde i nærheden af en hav-væg, men hendes ansigt er skjult af en blomst. Magrittes "Mand i en Bowler Hat" viser endnu en figur iført en bowler hat, men denne gang hans ansigt er skjult af en fugl. Alle tre blev malet i samme år. Magritte malede en meget lignende maleri til "Menneskesønnen", også i 1964, med titlen "The Taste of the Invisible" ". Det var hans gentagelse og genbrug af nogle af hans malerier og motiver, der trak kritik fra andre kunstnere.

Brugen af æblet er nok den mest forvirrende spørgsmål. Sammenhængen mellem brugen af æble og titlen på maleriet "Menneskesønnen" har forårsaget nogle eksperter til at overveje, om det er en bevidst reference til kristne ideer om fristelsen til Adam i Edens Have og faldet for menneskeheden. Yet "menneskesøn" kan henvise til nogen, selv en ansigtsløs mand i en dragt.

Både Apple og bowler hat er blevet tilbagevendende motiver inden Magritte malerier. Talrige malerier har æbler. "Tøven Waltz" fra 1950 viser to maskerede æbler. En enkelt billede af et æble med modstridende titlen "Dette er ikke en Apple" vist sig meget populært. Den 1952 billede af en enorm grønt æble indespærret i et lille rum, med titlen "The Listening Room" er en meget kendt Magritte billede. Nogle år senere Paul McCartney, en Magritte entusiast, så et maleri af et æble med Au Revoir skrevet på tværs af det. Dette var den 1966 maleri kaldet "The Game of Mora", og det gav McCartney med inspiration til Beatles 'egen Apple mærke og logo. En anden "berømte" apple har nu affødt talrige "Son of Man" klistermærker. Mærkaterne er af en mand i en bowler hat og er designet til at passe over æble-logo på en Mac og er tydeligt inspireret af Magrittes "Menneskesønnen" Maleri.

Bowler kasketter mand gør mange optrædener både enkeltvis, som i maleriet hedder seminaristen og i grupper, såsom i "The Masterpiece" (også kendt som Mysteries of Horizon), som er udstyret med tre mænd iført bowler hatte. Det første tilfælde af en mand i en bowler hat dukkede op i Magrittes 1926 maleri kaldet "spekulationer om en Solitary Walker". Magritte selv blev ofte fotograferet iført en bowler hat og gennem hans gentagne brug af denne særlige motiv i hans malerier, er bowlerhat blevet en Magritte "varemærke". Selv om det fremgår, at bowler kasketter mand refererer til kunstneren selv, i maleriet er kendt som "Menneskesønnen", der startede som et selvportræt, blandness eller ensartethed i bowler hat har også gjort figuren ordinære eller anonym.

Menneskesønnen er privatejet, så det er sjældent på offentlig visning. Det blev sidst set kortvarigt i 2001 i LHotel lounge i Montreal. På trods af den manglende muligheder for at se denne vidunderlige maleri, har billedet blevet bredt anerkendt på grund af sin hyppige brug i populærkulturen. Det er blevet delt, beskrevet og afbildet i mange former. En af de mest bemærkelsesværdige anvendelser af billedet skete i 1999 genindspilning af filmen kaldet The Thomas Crown Affair, stjernespækket Pierce Brosnan. I filmen vises maleriet på væggen i Thomas Crown hus, hvor Rene Russo sammenlignede det med en "ansigtsløs forretningsmand". Også under kuppet scene, Thomas Crown og flere andre kjole i samme bowler hat, rødt slips og kulør som figur i maleriet for at forvirre sikkerhedsvagter. Andre film har featured maleriet er "Mr. Magorium Empire" og "Bronson" samt mange andre.

Billedet er set i en verden af pop også. Det blev vist i den futuristiske galleri scene i Michael og Janet Jacksons Scream video. Den ikoniske karakter blev også afbildet i videoen af "Astral rejsende" af gruppen Ja. Selv den Simpsons showet har efterlignet dette maleri med Bart Simpson optræder bag æblet.

Kunstneren Norman Rockwell også hyldede "Menneskesønnen" ved at skabe sit eget maleri i 1970, som han kaldte "Mr. Apple". Rockwell maleri featured et rødt æble i stedet for figurens hoved. Rockwell maleri blev solgt i 2011 for $ 33,772.

Menneskesønnen er enkel endnu slående, klart endnu gådefulde. Fokus på en mand i en dragt med ansigtet tildækket, har fanget fantasien af millioner. Magrittes finurlige malerier har givet inspiration til helt ny generation af kunstnere som Andy Warhol og pop-art bevægelsen. Selvom Magritte kunstneren måske har personligt foretrukket at blande i, lidt ligesom hans bowler kasketter alter ego, hans fantastiske malerier sikkert skiller sig ud. Magritte sagde engang, at mysteriet er ukendte, så så meget så meget som "Menneskesønnen" kan analyseres og fortolkes, vil det altid være en gådefuld stykke kunst, der vil fortsætte med at overraske og underholde beskueren.

Menneskesønnen af Rene Magritte, 1964 er en berømt surrealistiske maleri, der forestiller en egnet herre med et æble svæver foran hans ansigt. Menneskesønnen er en berømt surrealistiske oliemaleri af talentfuld kunstner Rene Magritte, som fortsat er en af de mest respekterede europæere indenfor denne meget moderne kunst bevægelse. Denne hjemmeside er afsat til Menneskesønnen maleri og også dækker resten af Magrittes karriere i stor detalje.

Du vil finde mange af hans mest berømte malerier inkluderet i hele denne side, samt links til hvor du kan købe din egen reproduktion udskrifter af Magrittes originale malerier. Menneskesønnen er kendt for det er bizart brug af et æble foran hovedet af en mand klædt smart i en dragt. Menneskesønnen er faktisk en virkelig surrealistisk skildring af Magritte selv, som hans bedst kendte selvportræt, selvom mange, der gerne maleriet er faktisk ikke klar over dette og nyde mysteriet omkring det.

Som med de fleste surrealistiske malerier, er Menneskesønnen eneste virkelig forstås som et værk i sin egen ret, når en lille mængde af undersøgelsen er blevet udført på det - du kan ikke bare gennemse billeder af Magritte arbejde og forstår det samme.

Menneskesønnen af Rene Magritte blev oprettet i 1964 og repræsenterer det fineste kunstværk arbejde at være kommet fra den karriere af denne belgiske innovator. Den oprindelige stykke ligger på en imponerende 116 cm x 89 cm (45.67 i × 35 i), og er den typiske olie på lærred, som blev fundet lige i hele det 20. århundrede. Desværre Menneskesønnen er nu privatejet betydning, at muligheden for at se det selv er sjældne, trods det stor berømmelse og betydning i den overordnede europæiske surrealistiske bevægelse.

I betragtning af det status som en privatejet stykke, mange vælger at købe reproduktioner af originalen til at nyde i deres eget hjem, og disse kan være i form af udskrifter, plakater og strakte lærreder. Indrammet udskrifter tendens til at være det mest populære valg, og også Giclees bedst kan matche de originale farver valgt af Magritte. Alle de links inkluderet i denne hjemmeside tilbud Rene Magritte udskriver fra anbefalede detailhandler, Art.com, som vi jævnligt bruger os selv.

Rene Magritte var en impressionistisk tidligt i sin karriere før ankommer til hans varemærke surrealistiske stil efter flere års studier, som var med til at udvikle både hans tekniske kunnen og også hans vifte af ideer, som inspirerede hans arbejde. Surrealisme er en af de mest populære aspekter af moderne kunst fra det 20. århundrede, og Magritte sidder på toppen af bunken inden for denne, sammen med andre greats som spanieren Salvador Dali.

Surrealisme har samlet en stor gruppe af fans i næsten et cultish stil, men bevægelsen har helt sikkert blevet en del af mainstream kunst i årenes løb, efter først at blive set med mistro og ikke samme faglige respekt, at den modtager i dag. Magritte tilgang til kunsten var at opmuntre sine tilhængere til at overveje nærmere den virkelighed, der lægger omkring dem, og ikke bare acceptere tingene, som de synes at være.

Denne dybe tænkning mentalitet er meget typisk for nogen væsentlig kunstner, især fra dem i de mere moderne kunst bevægelser, som er placeret et højt vægt på det kreative sind, der sad bag hvert maleri, snarere end blot den tekniske færdigheder, som blev brugt til at skabe det.

Surrealistiske malerier typisk tilbyde seeren en forvirret virkelighed med høje niveauer af symbolik og Magritte viser denne off i Son of Man. Mange af hans andre bemærkelsesværdige malerier er anført længere nede på siden, og billeder af de bedste findes lige på tværs af denne hjemmeside.

Andre bemærkelsesværdige surrealistiske malere inkluderet Paul Éluard, Benjamin Peret, René Crevel, Robert Desnos, Jacques Baron, Max Morise, Pierre Naville, Max Ernst, Salvador Dalí, Man Ray, Hans Arp, Georges Malkine, Michel Leiris, Georges Limbour, André Masson, Joan Miró, Marcel Duchamp og Yves Tanguy.

Et par år efter dette maleri, amerikanske kunstner Norman Rockwell skabt sin egen version som erstattede grønt æble med en rød og spillede hyldest til den oprindelige, som formentlig står som den mest berømte belgiske maleri af hele tiden. The Great War on Facader fulgte en lignende format til dette, og det er også blandt de bedst kendte af Magritte karriere. En anden relateret arbejde var Mand i Bowler Hat, som erstatter et æble med en fugl, som igen er placeret foran det smart klædt herre med bowlerhat.

Menneskesønnen kom blot tre år før kunstnerens død, og det er interessant at overveje, hvilke yderligere surrealistiske malerier han er kommet op med, hvis hans liv havde varet længere. Der er en vis kig inden for hans malerier, som gør dem genkendelige som hans, både med farver og surrealistiske symbolik. Hans succes er fortsat på i dag med hyppige udstillinger i Europa og Nordamerika.

Rene Magritte er en vigtig kunstner, der var sjældne i at belgiske kunstnere har meget sjældent opnået høje niveauer af eksponering. Hans karriere er med til at fremhæve den rolle dette land har spillet inden for kunst og bidrage til at bevare det omdømme, som normalt glemt i forhold til det er tunge naboer i Tyskland, Holland og Frankrig, der alle har haft en overflod af succes i mange århundreder og på tværs af forskellige art bevægelser.